Ambitiøs og videbegærlig VVS-ingeniør/projekterende VVS-installatør

Kom og bring din erfaring indenfor projektering af VVS- og ventilationssystemer samt fleksibilitet og engagement i spil, når du prøver kræfter med nogle af regionens mest spændende og udfordrende byggeprojekter [indsæt det allermest spændende ved jobbet, fx at bidrage til innovative løsninger af høj kvalitet]. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en uddannelse som VVS-ingeniør eller VVS-installatør samt erfaring med rådgivning og projektering indenfor byggerisektoren. Er du vores nye VVS-ingeniør/projekterende VVS-installatør? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Byggeri afdeling

Som vores nye VVS-ingeniør/projekterende VVS-installatør bliver du en del af et team med ca. 120 engagerede kollegaer, hvoraf vi er ca. 40 medarbejdere indenfor Byggeri. Alle arbejder med varierende opgaver for private og offentlige bygherrer, totalentreprenører, boligorganisationer m.v. Foruden stærkt internt samarbejde mellem forretningsenhederne på Aalborg kontoret, vil du som vores nye kollega også få et tæt samarbejde med Rambølls danske byggeridivision bestående af næsten 1.000 eksperter.
Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og du vil sammen med projektledere, ingeniører, arkitekter, konstruktører, tekniske designere og installatører arbejde på opgaver vedrørende energioptimering, commissioning, performancetest indenfor bl.a. bolig-, uddannelses-, sygehus- og erhvervsbyggeri.
Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Projektering af VVS- og ventilationssystemer
  • Indeklimasimuleringer
  • Energirammeberegninger
  • Rådgivning, projektopfølgning og tilsyn
  • Integreret design projekter (med Rambøll Arkitekter)

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Uddannet VVS-ingeniør eller VVS-installatør
  • 3-5 års erfaring med rådgivning og projektering indenfor byggerisektoren
  • Komfortabel med digitale værktøjer
  • Beherskelse af engelsk både i skrift og tale

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: motiveret i både at udfordre, og blive udfordret, på faglige spørgsmål. Du tager ejerskab for dine opgaver, hvilket ikke kun indebærer, at du ser VVS- og ventilationsområdet som en separat disciplin, men som en del af projektets helhed. Som en del af et stærkt team vil du derfor være med til at løfte i flok, når der kræves en ekstra indsats for både kollegaer og projekt.
Den fleksibilitet og det engagement du udviser på projekterne, vil smitte af på både kollegaer og kunder, og vil dermed hjælpe os på vej mod leverancer af høj kvalitet. For at lykkedes med det tætte samarbejde, kommunikerer du nemt på tværs af både fagligheder og hierarki og du er ikke bleg for at stille spørgsmål, hvis der er noget, du ikke forstår. [Indsæt en kort beskrivelse af kandidatens ideelle personlige karakteristika. Højst 2-3 linjer] Eksempel 1: Du kommunikerer selvsikkert, og du håndterer interessenter bedre end de fleste. Eksempel 2: Du har styr på detaljerne, og du trives ved at arbejde selvstændigt. Eksempel 3: Du er en født leder, der evner at motivere multidisciplinære teams på tværs af landegrænser.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne. 

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 01-03-2019.

Sista ansökningsdag 2019-03-03
Arbetsort Aalborg

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se