Projektchef med fokus på udvikling til Bridge and Tunnel Asset Management

Kom og bring din lange projektledelseserfaring i spil, når du hos os påtager dig udfordrende og interessante opgaver inden for primært eftersyns-, reparations- og forstærkningsprojekter. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en civilingeniøruddannelse samt betydelig projektledelseserfaring fra relevante opgaver. Er du vores nye Projektchef med fokus på udvikling til Bridge and Tunnel Asset Management? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Bro- og tunnelvedligehold afdeling

Som vores nye Projektchef med fokus på udvikling til Bridge and Tunnel Asset Management bliver du en del af afdelingen Bro- og tunnelvedligehold, som er en faglig stærk afdeling med ca. 30 ansatte, der i høj grad arbejder på tværs af enhederne i Rambøll inden for alle former for Asset Management af primært eksisterende konstruktioner.
Du vil som projektchef indgå i afdelingsledelsen, herunder være en aktiv part af ressourcekoordineringen, og blive en del af et stærkt team af erfarne og yngre ingeniører, der i tæt dialog med kunder, samarbejdspartnere, andre Rambøll afdelinger og myndigheder gennemfører udfordrende og interessante opgaver inden for primært eftersyns-, reparations- og forstærkningsprojekter samt varetage fagtilsyn og byggeledelse for kunderne i forbindelse med både nyanlæg og reparation af eksisterende konstruktioner. Opgaverne vil endvidere omfatte større tværfaglige infrastrukturprojekter på tværs af afdelinger og fagområder.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Ansvarlig for, at projekterne gennemføres til den aftalte tid og budget, og sikre, at kunden løbende er orienteret om status og fremdrift på de enkelte opgaver
  • Tilbudsudarbejdelse både på danske og internationale projekter
  • Projektering af reparationsprojekter
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale samt fagtilsyn og projektledelsesopgaver primært relateret til broer og tunneler, men også marine konstruktioner så som havne

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Uddannet civilingeniør
  • Min. 10 års erfaring fra relevante opgaver
  • Mod på at præge udviklingen og har ambitioner om at udvikle dig yderligere inden for faget
  • Betydelig projektledelseserfaring fra relevante opgaver
  • Høj faglighed og hurtigt kan danne dig et overblik over den konkrete opgave samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at træffe beslutninger undervejs i projektforløbet
  • Det er et krav, at du kan skrive og tale dansk på professionelt niveau

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: er udadvendt og i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer med både kunder, leverandører, entreprenører og kolleger. Derudover skal du være i stand til at holde flere bolde i luften på samme tid, da vores projekter er mange og forskelligartede.

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 15-02-2019.

Sista ansökningsdag 2019-02-15
Arbetsort Copenhagen

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se