Projekt- og projekteringsleder til store projekter

Kom og bring din faglighed og kompetencer [indsæt en af kandidatens vigtigste personlige kvalifikationer, fx ekspertise, energi, erfaring, professionalisme, evner] i spil, når du spiller en nøglerolle i projektledelsen på nogle af landets største og mest spændende byggeriprojekter [indsæt det allermest spændende ved jobbet, fx at bidrage til innovative løsninger af høj kvalitet]. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en høj byggeteknisk faglighed og erfaring samt en agil og praktisk tilgang til processer og løsninger [indsæt de 2 vigtigste professionelle kvalifikationer i jobbet, fx dokumenteret erfaring med BIM og en relevant uddannelse som konstruktionsingeniør]. Er du vores nye Projekt- og projekteringsleder til store projekter? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores ”Projekt Management” i Large Projects afdeling
Som vores nye Projekt- og projekteringsleder til store projekter bliver du en del af projektledelsesteamet i Aarhus med ca. 15 kollegaer, som er en del af en samlet faglig organisering i Danmark med i alt ca. 30 kollegaer, der arbejder med store projekter, og som indgår i det internatoniale samarbejde på tværs i Rambøll.
Der er stort fokus på løbende læring og udvikling i projekterne samt i afdelingens udviklingsprogram som bl.a. omfatter personlig sparring, deltagelse i netværker, kurser og certificeringer .

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • At stå i front for projekter fra indledende faser til aflevering
  • Ledelse af projekteksekveringen, favne og være bindeled imellem kundernes forventninger, budget- og tidsrammer, faglige udfordringer og indfrielse af Rambølls forretningsmål
  • Kontaktperson i projekteringssamarbejdet med bygherre, arkitekter og øvrige parter. Du har et stort overblik, er nytænkende, inspirerende og besidder brede byggetekniske kompetencer


Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Erfaring med håndtering af egne kunder og udbygning af kundeforhold
  • Har en høj byggeteknisk faglighed og erfaring
  • Erfaring med forhandling og afklaring af kontrakter og aftaler indenfor ABR, AB og ABT
  • Har en agil og praktisk tilgang til processer og løsninger
  • Gode IT-kundskaber og digital forståelse med henblik på kvalitets- tids- og ressourcestyring, anvendelse af IKT og håndtering af processer relateret til BIM
  • Erfaring med anvendelse af risiko- og interessentstyring
  • Gode kommunikationsfærdigheder i skrift og i tale på både dansk og engelsk


For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: uddannet ingeniør, og har væsentlige relevant erhvervserfaringer med projektledelse og gerne også projekteringsledelse. Du har stor personlig rummelighed og høj integritet, er ansvarsbevidst og trives med at tage ansvar for det samlede projekt.
Igennem dit hidtidige karriereforløb har du etableret et personligt professionelt netværk.

Velkommen til vores Byggeri-division
Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne. 

Rambøll i Danmark
Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Deadline: 10-02-2019.

Sista ansökningsdag 2019-02-10
Arbetsort Aarhus

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se