LEED/BREEAM/elinkaari -asiantuntija

Haluamme luoda kestävää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Haemme Green Building and Sustainability -konsultointiyksikköön ympäristösertifiointien (esim. LEED, BREEAM, WELL, RTS) ja elinkaarisuunnittelun asiantuntijaa. Tehtävänäsi on avustaa asiakkaitamme olemassa olevien kiinteistöjen ja rakennushankkeiden ympäristö- ja energiatehokkuustavoitteiden määrittämisessä, ohjauksessa ja toteutumisen varmistamisessa.

Tehtäväsi yksityiskohtaisempi sisältö ja painopiste sekä tehtävänimike muokataan osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien johtamisesta, koordinoimisesta sekä asiakaskontakteista itsenäisesti. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Espoossa, mutta myös muut aluetoimistomme ovat mahdollisia sijaintipaikkakuntia. Oletko uusi LEED/BREEAM/elinkaari -asiantuntijamme? Lähetä hakemuksesi linkistä Hae työpaikkaa.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Green Building and Sustainability -konsultointiyksikköön!
Tarjoamme näköalapaikan Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, urapolun kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla sekä ennen kaikkea viihtyisän ja asiantuntevan työyhteisön.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä rakentamisen ja kiinteistön pidon elinkaaritaloudellisista ratkaisuista. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kiinteistö- tai rakennusalalta sekä taloteknisten järjestelmien ja kiinteistöjen ympäristösertifiointijärjestelmien tuntemista.

Olet kiinnostunut uuden kehittämisestä ja osaat hyödyntää muun asiantuntijatiimin osaamista. Energiatehokkuus, elinkaarikustannukset, kiertotalous ja ympäristövaikutukset ovat asioita, jotka herättävät sinussa kiinnostusta. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Tervetuloa Kiinteistöt ja rakentaminen -osaajien joukkoomme 
Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Hakemukset
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään 27.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kari Hiltunen, puh. (050) 560 9756.

Sista ansökningsdag 2019-01-27
Arbetsort Espoo

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se