HSEQ-asiantuntija (paikkakunta valittavissa)

Etsimme asiantuntijaa Risk Management- yksikköömme. Tehtävään valittu henkilö voi liittyä joukkoomme mille tahansa 28 toimipaikastamme, esimerkiksi Espooseen, Tampereelle, Lahteen, Ouluun, Kuopioon, Lappeenrantaan, Mikkeliin tai Joensuuhun.

HSEQ-managerina toimit ja vastaat itsenäisesti asiakastöiden hoitamisesta. Managerin tehtävät ovat vaativia asiantuntijatehtäviä, joten tarvitset runsaasti osaamista, kokemusta ja itseluottamusta. Asiakkaamme ovat oman alansa parhaimmistoa ja tietävät mitä haluavat, joten työskentelet jatkuvasti oman osaamisesi ylärajoilla kehittyen joka päivä paremmaksi! Haasteita ei tarvitse kuitenkaan kohdata yksin, vaan tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta HSEQ-johtamisesta teollisuusympäristössä useamman vuoden ajalta. Lisäksi odotamme itsenäistä ja vastuullista otetta hankalienkin asioiden hoitamisessa. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" mahdollisimman pian, viimeistään 22.1.2019. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan niiden saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö, Petri Blomberg p. +358 (500) 111101.

Sista ansökningsdag 2019-01-22
Arbetsort Tampere

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se