Rambøll Management Consulting søger praktikant til afdelingen Public Quality

Kom og bring din forretningsforståelse i spil, når du kommer i praktik hos Public Quality. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har interesse for IT, systemer og udvikling. Er du vores nye Praktikant til afdelingen Public Quality? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Public Quality afdeling

Som vores nye Praktikant til afdelingen Public Quality bliver du en del af Rambøll Management. Dit arbejde kommer til at tage udgangspunkt i Rambølls IT-platform Hjernen&Hjertet, som i dag benyttes af mere end 80 danske kommuner til arbejdet med børns trivsel, læring og udvikling. Gennem dit arbejde med Hjernen&Hjertet vil du får et bredt kendskab til kommunernes brug af IT på dagtilbuds- og skoleområdet.
Som praktikant hos Rambøll Management Consulting er du en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder. Du får muligheder for at udvide dit netværk og rådføre dig med erfarende og inspirerende kollegaer, med forskellige interesseområder og kompetencer. Miljøet i Public Quality er dynamisk og derfor vil dine ideer eller optimeringsforslag tages godt og konstruktivt imod.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Med vejledning fra konsulenterne at lære Hjernen&Hjertet at kende gennem supportvisering af brugere og assistere vores konsulenter med diverse opgaver
  • Udarbejdelse og videreudvikling af vejlednings- og undervisningsmateriale
  • Opkvalificering af brugen af Hjernen&Hjertet generelt
  • Systematisering og optimering af processer
  • Indsamling og behandling af data.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er: at du måske er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, digital design, samfundsfag eller pædagogik. Et krav er dog, at du har et godt kendskab til Office pakken, kan lide at bruge IT og har let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Perioden løber fra den 1. september 2019 til og med den 31. januar 2020 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af din praktik.
 

Hvis du har, hvad der skal til, er der endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter begyndte deres karriere som praktikant eller studentermedhjælper.
 

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er:  en person der brænder for at gøre en forskel. Tror på dialog og refleksion baseret på viden. Taler i øjenhøjde med pædagoger og lærere og kan arbejde struktureret og trives med mange bolde i luften.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 04-03-2019.

Sista ansökningsdag 2019-03-04
Arbetsort Aarhus

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se