Studentermedhjælper med erfaring inden for .NET/C# udvikling

Kom og bring dit kendskab til .NET frameworket og dets arkitektur samt interesse for webudvikling  i spil, når du hjælper os med at udvikle, drifte og vedligeholde Rambøll’s IT-system, RamSite . For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du er indskrevet på et studie inden for IT samt har praktisk erfaring med objektorienteret analyse og design. Er du vores nye Studentermedhjælper med erfaring inden for .NET/C# udvikling? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Tower Solutions & RamSite afdeling
Som vores nye Studentermedhjælper med erfaring inden for .NET/C# udvikling bliver du en del af afdelingen Tower Solution og Ramsite . I Tower Solution og Ramsite laver vi projekter indenfor master og tårne på et internationalt niveau. Vi har projekter i både Danmark, Europa, Afrika samt Asien. Udover design af løsninger til vores kunder, står vi også for projektledelse, tilsyn m.m. omkring vores løsninger. Du vil blive en del af et team bestående af projektchefer, projektledere samt projektmedarbejdere, som alle har en ingeniørmæssig eller teknisk baggrund. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger i vores division, samt med ingeniører fra vores kontor i Indien.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Back-end programmering (.NET / C#)
  • Front-end programmering (JavaScript / Silverlight 5 / JQuery mobile / HTML / CSS)
  • Lave fejlfinding og rettelser på den eksisterende application
  • Kontinuerligt forbedrer applikationen i samarbejde med dine kolleger


Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Praktisk erfaring med objektorienteret analyse og design
  • Kendskab til .NET frameworket og dets arkitektur
  • Interesse (og gerne erfaring) med webudvikling
  • Lysten til at lære nyt


For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: indskrevet på et studie inden for IT, hvor der er en overvejende del programmering. Derudover skal du være selvstændig og ansvarsfuld.

Velkommen til vores Energi-division
Rambøll er førende inden for grøn omstilling, og vores holistiske tilgang til energi sikrer bæredygtige energiløsninger, som vi planlægger, designer og implementerer i hele verden. Vi er 1.800 energi-eksperter i 14 lande, og tilsammen dækker vi det fulde spektrum af teknologier og alle dele af værdikæden fra produktion til transmission og distribution.

Rambøll i Danmark
Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Deadline: 31-01-2019.

Sista ansökningsdag 2019-01-31
Arbetsort Copenhagen

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se