ERFAREN SENIORINGENIØR/CHEFKONSULENT

Kom og bring din erfaring som rådgiver indenfor miljøregulering  i spil, når du rådgiver i alle faser fra planlægning, etablering og drift af produktionsanlæg. Endvidere vil du løbende assistere i forhold til de miljø-, sundhedsmæssige udfordringer som myndigheder og virksomheder står overfor For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har solid erfaring indenfor miljøregulering af virksomheder fra jobs i industrien, en rådgivende ingeniørvirksomhed eller fra offentlige ansættelse, kommuner, styrelser osv. En god indsigt i og forståelse af lovgivning på miljø- og arbejdsmiljøområdet er en selvfølge Er du vores nye Erfaren Senioringeniør/Chefkonsulent? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Miljø & Sundhed afdeling

Som vores nye Erfaren Senioringeniør/Chefkonsulent bliver du en del af Rambølls industrimiljøgruppe, der arbejder på tværs af landet og består af medarbejdere, der arbejder ved Rambøll i Aalborg, Aarhus, Vejle og København. Du vil med arbejdsplads i Ørestad komme til at arbejde tæt sammen med en gruppe kolleger, som har stor erfaring med industrimiljøopgaver. De vil sikre, at du løbende bliver udfordret på din faglighed og modtager feedback på et højt niveau, så du hele tiden udvikler dig. Derudover får du i Rambøll 14.000 kompetente kolleger at trække på, når du skal bruge specialviden. Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en videnbaseret organisation med mennesket i centrum. Vi fokuserer på deling af viden og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og holdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Solid erfaring indenfor miljøregulering af virksomheder - relevant erfaring fra jobs i industrien, en rådgivende ingeniørvirksomhed eller fra offentlig ansættelse, kommuner, styrelser osv.
  • God indsigt i og forståelse af lovgivning på miljø- og arbejdsmiljøområdet
  • Projektledelse med evne til at overskue komplekse industriprojekter
  • Erfaring med gennemførelse af EDD processer og EHS audits
  • Myndighedsforhandling på vegne af en bygherre
  • VVM for konkrete industriprojekter

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du er uddannet ingeniør, kemiker, biolog eller lignende
  • Du har mere end 10 års relevant erhvervserfaring, samt viden og kompetencer
  • Du har en klar forståelse af udfordringerne inden for miljøområdet, og du kan drive egne projekter

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: klar i forståelsen af de udfordringer der er inden for miljøområdet, og, og du kan drive egne projekter. Du er initiativrig og bevarer roen, når tingene går stærkt. Du er ansvarsfuld og forstår vigtigheden af detaljer i et projekt og af at bevare overblikket. Du kommunikerer godt skriftligt og mundtligt på dansk o
 

Velkommen til vores Miljø- og Sundhedsdivision

Rambøll udvikler innovative og videnskabelige løsninger, der gør vores byer og landområder bedre at leve i. Vi er med til at reducere forurening og genoprette natur. Og som en af verdens førende rådgivningsvirksomheder inden for miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende problemstillinger inden for området.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 31-01-2019.

Sista ansökningsdag 2019-01-31
Arbetsort Copenhagen

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se