Trafikplanlægger til trafikmodellering, datahåndtering, simulering og signalprojektering til et af vores kontorer i Jylland

Kom og bring din erfaring og interesse for signalprogrammering og projektering i spil, når du bliver en del af Danmarks stærkeste teams inden for trafik, veje og anlæg. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en ingeniørmæssig baggrund samt kendskab til vejregler, vejudformning, trafikanalyser, trafikplanlægning og trafiksikkerhed. Er du vores nye Trafikplanlægger til trafikmodellering, datahåndtering, simulering og signalprojektering? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Transport og trafikplanlægning afdeling

Som vores nye Trafikplanlægger til trafikmodellering, datahåndtering, simulering og signalprojektering bliver du en del af Rambølls tværgående mobilitets- og trafikplanlægningsteam i en national og global kontekst. Herunder et stort netværk af bl.a. arkitekter og trafikplanlæggere, hvor vi arbejder med ydelser fra overordnet strategisk mobilitetsplanlægning, Smart mobilitet til konkrete vejanlæg.
Vi har således et stort trafikplanlægningsmiljø, hvor nøgleordene for vores ydelser er løsninger, der forener æstetik, trafiksikkerhed, funktionalitet og bæredygtighed. Du bliver ligeledes en del af vores vej og anlægsteam på det kontor, hvor du bliver ansat.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Projektmedarbejder på trafikfaglige opgaver for primært kommuner og staten
  • Trafikale analyser, hvor du anvender programmer som Visum og Vissim
  • Signalanlæg og generel trafikplanlægning samt projektledelse

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Uddannet ingeniør
  • Min. 4 års erfaring og gerne erfaring med Vissim og Visum eller som minimum har kendskab hertil og interesse i at lære mere
  • Erfaring og interesse i signalprogrammering og projektering
  • Kendskab til RSMP, OCIT, LISA+ m.fl.
  • Lyst og evner til at præsentere dit arbejde over for kunderne
  • Gode evner til at formulere dig både skriftligt og mundtligt

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: selvstændig, men kan også arbejde i teams og være klar til at kaste dig ud som projektleder på større eller mindre projekter alt efter din erfaring på området.

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 31-01-2019.

Sista ansökningsdag 2019-01-31
Arbetsort Vejle

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se