KESÄTYÖ Insinööriharjoittelija

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva infra-alan opiskelija!

Haemme kesäksi insinööriharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Infraomaisuuden hallinta -yksikköömme. Työhösi sisältyy päällystyskohteiden valvontatehtäviä Etelä-Suomen tiestöllä, toimistotyötä, raportointia ja päällysteiden valvontaan ja suunnitteluun liittyviä selvityksiä. Työ sisältää matkustusta ja edellyttää, että käytössäsi on auto. Sijoituspaikkasi voi olla Espoo, Tampere, Lappeenranta tai Kouvola.

Yksikkömme tekee laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia koko infran elinkaaren ajalle lähtien valtakunnallisista tiestön, siltojen ja radan ylläpidon rahoitustarvetarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaa asti. Päällysteet ovat yksi yksikkömme erikoisosaamisalueista.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 14 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 400 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jaakko Dietrich, puh. (040) 592 2954.

Sista ansökningsdag 2019-02-17
Arbetsort Espoo

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se