Rambøll Management Consulting søger Senior Strategy Manager til Sustainability (København / Aarhus)

Kom og bring din energi og viden om sustainability i spil, når du udvikler og fornyer vores metodiske kompetencer i serviceporteføljen inden for sustainability. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har Strategy & Operations Practice et kommercielt mindset og flair for salg. Er du vores nye Senior Strategy Manager til Sustainability? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Strategy & Operations Practice afdeling

Som vores nye Senior Strategy Manager til Sustainability bliver du en del af Rambølls Management Consultings Strategy & Operations Practice, der består af mere end 50 konsulenter i Norden. Vi rådgiver vores kunder i strategi, vækst, opkøb, innovation og bæredygtighed – primært med afsæt i Rambolls sektorer: Energi, Vand, Transport og Byggeri. Du vil her få muligheden for at udvikle nye og eksisterende kunderelationer samt at lede projekter med fokus på strategisk rådgivning og bæredygtighed.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Udvikling og fornyelse af metodiske kompetencer som serviceporteføljen inden for sustainability. Samtidig forventer vi, at du styrker og udbygger eksisterende kunderelationer samt skaber nye projektmuligheder og kunderelationer inden for vores kerneområder byggeri, transport, vand og/eller energi.
 • Herudover skal du som Senior Strategy Manager sælge og eksekvere projekter med særligt fokus på bæredygtighed. Du vil agere som Thought Leader for vores Sustainability Center of Excellence og dermed være synlig i branchen og markedet med toneangivende artikler, whitepapers og morgenmøder inden for emnet.
 • Dine opgaver vil blandt andet inkludere:
 • Opsøge salgsmuligheder inklusiv opbygning af egen projektportefølje samt levere salgsarbejdet i kombination med andre fra teamet
 • Agere Account Manager og således varetage den helt overordnede projektstyring og/eller ledelse af et eller flere teams – evt. sammen med en stærk projektleder til den daglige projektledelse
 • Kvalitetssikre leverancer og sikre solide strategiske anbefalinger
 • Sparring og kompetencedeling med kollegaer inden for eksempelvis salg og projektledelse

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • En proven track record inden for bæredygtighed i forretningssammenhæng, der rækker udover compliance eller CSR
 • Har et godt kendskab til Sustainable Development Goals og erfaring med arbejde med disse for kunder/virksomheder i den private såvel som den offentlige sektor
 • Har arbejdet inden for byggeri, transport, vand og/eller energi i ~ 10 år – enten som konsulent eller i industrien
 • Har erfaring med salg af ydelser inden for bæredygtighed
 • Har en akademisk baggrund og erfaring som projektleder 
 • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er resultatorienteret, har et kommercielt mindset og flair for salg. Du arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som del af et team. Du er analytisk stærk med en evne til at analysere kompleks information og samtidig en dygtig kommunikator, der kan omsætte analyserne til robuste, strategiske anbefalinger. Du kommer med et stort netværk og er i stand til at se og opsøge nye muligheder. Som erfaren strategikonsulent ved du, hvordan man implementerer bæredygtighed både strategisk og operationelt i virksomheder, kender metoderne og ikke mindst værktøjerne til rådighed og deres anvendelse.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 31–01-2019.

Sista ansökningsdag 2019-01-31
Arbetsort Copenhagen

Ramboll Sverige

Ramboll Sverige
Huvudkontor: Krukmakargatan 21, Stockholm
Postadress: Box 17009
104 62 Stockholm
Tel:+46 (0)10 615 60 00
Fax:+46 (0)10 615 20 00

Mail: infosverige@ramboll.se